Shop till you drop

Shop till you drop
11/11/2019 Ingen kommentar Forbruker Solveig Langmoen Kalbakk

Er du på shopping i dag? Ikke? Gid!!! Det er jo Singles day! Nok en verdensomspennende handledag som oppfordrer til overforbruk av fanteri.

Denne nye handledagen ble adoptert fra kineserne og introdusert for nordmenn i 2018. Det er den siste i en rekke slike adopsjoner. Fra før kjenner vi til Black Friday, Cyber Monday og Green Friday. For å nevne noen.

Hvorfor Singles Day?
Dagen kan spores tilbake til 1993 i Beijing. 11. november ble til feiringen av enslige mennesker. 11.11. skal markere at det dreier seg om nettopp single, eller enslige.

Med hjelp fra det kinesiske nettselskapet Alibaba, er denne dagen nå den største handledagen i verden. I fjor på denne dagen ble det omsatt på denne nettsiden for 260 milliarder kroner.

Mange griper nok etter kort og kontanter for å sikre seg varer til gode priser på disse store handledagene. Men er tilbudene så gode som de gir seg ut for?

Ta en sjekk på Prisjakt for å se om du sparer mange kroner på det fantastiske tilbudet du nesten ikke klarer å si nei til.

Er det en vare du vet du trenger, og tilbudet virkelig er bra, så er det jo egentlig bare å handle i veg. Men vi drister oss til å be deg tenke deg om, om du ikke hører til ovennevnte kategori.

Photo by Anna Dziubinska on Unsplash

Tags
Om forfatteren

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *