Slik får du billigst hotellovernatting

Slik får du billigst hotellovernatting
15/11/2019 Ingen kommentar Reise Solveig Langmoen Kalbakk

Mange foretrekker hotell når de drar på ferie. Enten det er for en hvil under en transportetappe, eller under hele oppholdet på destinasjonen. Hvordan oppnår man billigst hotellpris?

Det finnes et utall formidlingssider til hotellovernatting. Alle hevder å være billigst. Det er de naturligvis ikke. Ikke sikkert at det en gang lønner seg å bestille gjennom dem. Noen gir ekstra bonus til lojale kunder. Enten i form av en gratis overnatting eller rimeligere pris jo oftere du bestiller.

En god ting ved booking-sider er at du kan lese om opplevelser som gjestene har hatt ved det hotellet du søker. Det kan være verdifullt. Her gis både ris og ros.

Du kan også sammenligne priser med andre tilbud.

Har du tenkt over hvordan disse bookingsidene kan tilby sine priser? Det er hotellene som gir dem rabatter, selvfølgelig, siden ikke vi betaler noe gebyr for bookingen. Hotellene får på sin side en større flate for å tiltrekke seg gjester. Vinn vinn egentlig.

På den annen side kan det være mer fordelaktig å booke direkte til hotellet. Du får sannsynligvis billigst priser, og mulighet for oppgradering av rommet når du har direkte kontakt med hotellet. Du kan også oppnå andre fordeler gjennom direkte kontakt. Også her lønner lojalitet seg. Er du på farten ofte, lønner det seg å velge samme hotellkjede hver gang.

Mange hoteller tilhører ulike kjeder. Å bli medlem i en kjede kan også lønne seg. Da får du fordeler som en tilfeldig gjest ikke får.

Kanskje er ikke summene du sparer hver gang så veldig stor. Til sammen gjennom årene kan det bli betydelige summer. Det er alltids annet å bruke penger på når du er på reise.

Les mer om hotellkjeder, bookingselskaper og hvordan du booker hotell smart her.

Photo by Nik Lanús on Unsplash

Tags
Om forfatteren

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *